Boka en läsning

Läs klientberättelser

Boka en läsning

Self Realignment: Själsavläsning i Akashakrönikan

 

Upptäck ditt sanna jag på själsnivå med mina djupgående själsavläsningar i Akashakrönikan, Kosmisk databank. Lär känna dina unika själsgåvor, ditt syfte och dina styrkor. Få insikt i blockeringar och karmamönster som hindrar dig, och lär dig hur du kan lösa upp dem för att leva ditt liv fullt ut.

 

Ta steget mot en bättre framtid:

 • Bli medveten om dina unika själsgåvor och livsteman.
 • Förstå och lös upp blockeringar och karmamönster.
 • Skapa mer flöde och uttryck dig bättre.
 • Välj en professionell väg som är i linje med ditt syfte.

 

När vi inte lever i linje med vår själs natur, kan det leda till ekonomiska problem, hälsoproblem eller ohälsosamma relationer. Mina Själsavläsningar visar hur och när blockeringar skapades och ger praktiska lösningar för att lösa upp dem. Jag utför även full energirensning och återställning av din själsstruktur, vilket gör dig till en kraftfull manifesterare som uppnår sina mål med lätthet.

 

Är du redo att leva ditt liv fullt ut?

Anslut till din själs sanna natur och frigör din livskraft. Bli den kraftfulla manifesteraren du föddes till att vara.

 

Boka din själsavläsning och ta första steget mot en strålande framtid!

 

Kontakta mig för bokning och mer information om hur det går till praktiskt. Jag ser fram emot att hjälpa dig på din resa mot självinsikt och livsflöde.

Din personliga guide till dina inneboende resurser och framgångar

Michael Dinuri

Self Realignment - Akashic Soul Reading

Klientberättelser

”Vilken spännande resa in i mig själv! Efter 25 år runt det andliga “smörgåsbordet” förhoppades jag att erhålla ytterligare några viktiga trådar att nysta upp. Michael har med stor precision lyft upp och vänt på pusselbitar från tidigare livstider så att insikter kunde stiga upp till ytan och blir synliga. Jag ser hur dessa trauma och händelser har påverkat mitt sätt att agera/reagera på händelser i mitt nuvarande liv. Jag fick många viktiga ledtrådar och helt nya visioner som kommit upp. Med hjälp av Själsavläsningen har jag kommit fram till var mitt nästa steg blir. De gamla visionerna som var mer egostyrda har förändrats och fasas ut nu, de har snabbt skingrats och upplöst. Jag har Michaels vägledning som en trygg hand i ryggen nu när jag skapar min framtid. Jag rekommendera varmt Michaels intuitiva förmågor med själsläsning och energirensning av bostad. Stort tack för att du lyste med ficklampan när jag fastade i en mörk kall brunn. Det gjorde att jag kunde ta mig upp och ut i friheten igen.”

- Maria Liljedahl, Väring

 

“Den Själsavläsning jag fick av Michael blev ett värdefullt komplement, som bekräftat och förtydligat flera delar. En ny, värdefull klarhet jag fick, är vilken själsgrupp jag tillhör och dess syfte. Vissa kunde jag inte omedelbart relatera till men har fått svar för andra i efterhand. Har fått många inre aha-upplevelser.  Utmaningar som Michael påtalade har jag varit mer observant på och kan ”ta på bar gärning”, innan de tar tag i mig. Vardagliga, praktiska svar och lösningar kommer ofta enkelt.

Michaels behagliga sätt att förmedla sin visdom, inger förtroende och respekt. Han är ödmjuk, kunnig och generös. Jag förstår att han lägger ner många timmar inför en så här gedigen Själsavläsning.

De hemuppgifter jag fick för en kort period var enkla att utföra. Något inom mig har t o m sett fram emot dessa minuter. Inga belastande läxor utan bara successiv hjälp till fortsatt inre växande.

Eftersom jag är senior sen många år (75+) och länge varit andligt såväl som hälsomässigt engagerad, blev Själsläsningen en naturlig del av min fortsatta utveckling. Att jag blev visad vägen till Michael, är jag därför mycket tacksam för. Det var ingen tvekan. Om du också känner dig redo för ännu ett steg i livet, vill jag bara gratulera och önska lycka till!”

- Maivor S, Markaryd

“Jag blev väldigt nyfiken på att ta konsultationen då jag var i ett livsskede där jag behövde hitta tillbaka till mig själv och min kraft igen. När Michael presenterade resultatet var han lugn, tydlig och strukturerad i sin genomgång. På ett varmt tryggt sätt gick han igenom om min själs ursprung och karmamönster. Vad jag behöver göra mer av i mitt liv för att få livskraft och flöde. Metoden tilltalade mig då det var en systematisk metod med olika delar som tillsammans gav mig en bra förklaring om olika mönster och vägval jag gjort i livet. Den här metoden var som en instruktionsbok för hur jag ska hantera mig själv. Jag förstod både varför jag mått bra under vissa förutsättningar och även varför jag mått dåligt vissa perioder i mitt liv. Michael är som klippt och skuren för den här rollen med sin samlade erfarenhet både inom coaching, healing och medialitet i kombination med sin ödmjuka framtoning och tydliga sätt att gå igenom resultatet. En bonus var att få konsultationen inspelad och en hemläxa att jobba vidare med.”

- Camilla Johansson, Stockholm

 

“Ännu en gång tack Michael. Din själsavläsning i kombination med själsrensningen har satt igång en lavin av insikter, förståelse, tankar, känslor ideer osv. Jag börjar kunna förstå och inse en större bild av mig själv. Jag har tagit fram Louise Hays beskrivning av chakran och blir alldeles förstummad över hur väl chakra spelar roll i mitt liv och hur tidigare livs upplevelser har stannat kvar i minnena och nu ger kroppsliga besvär. Fram till nu har jag haft en abstrakt förståelse av allt detta. Nu plötsligt är förståelsen helt konkret. Jag är som i en torktumlare just nu. Det är överväldigande. Tack att du finns och fortsätter göra skillnad.”

- Margareta, Göteborg

 

“Michael läste min själsprofilläsning och Manifesting Blueprint i Akashakrönikan och träffade mitt i prick. Han kunde se mina svagheter och styrkor och allt Michael sa till mig kunde jag känna igen mig i. Han har ett lugnt och trevligt sätt att förmedla sin visdom. Efter våran session kände jag mig mycket gladare och positiv inför framtiden

Michaels råd och läxor att göra var mycket bra för mig och skräddarsydda. Jag har redan börjat se förändringar i min hälsa och sinnestillstånd.  Jag rekommenderar starkt att boka in en session eller fler med honom.”

- Alicia Olivas Del pozo, Stockholm

 

“Michael var tydlig när han gjorde en själsavläsning och det var verkligen intressant. Det han berättade var sant och det var fantastiskt! Jag fick själv en slags energi som man inte känt på väldigt länge när Michael pratade. Nu känner man sig inspirerad att skapa och upptäcka nya saker. Nu ser jag fram emot dessa 21 dagar och ser vad de kan leda till.”

- Niklas Darius, Falkköping

Boka Self Realignment läsning

 

Betalning

Det är först när du har betalat din tjänst som din bokning är bekräftad. Betalning sker via bankgiro eller Swish. Ingen återbetalning kommer att ske när tjänsten är betald.

 

Om- och avbokning

Du har rätt att avboka din läsning innan du har betalat din tjänst, därefter sker ingen återbetalning. Behöver du boka om din tid, kontakt mig. Missar du den bokade tiden utgår ingen ersättning. Observera att jag har rätt att omboka din tid med kort varsel. En ny tid kommer i så fall att prioriteras.

 

 

Self Realignment - Manifesting Mastery:

 

Din personliga handlingsplan för skapelseprocessen!

 

Vill du skapa något nytt eller manifestera en förändring i ditt liv men vet inte hur? Upptäck din unika väg till framgång med Manifesting Manual.

 

Lås upp din fulla potential!

I denna magiska men praktiska läsning i Akashakrönikan får du insikt om hur du som själ skapar. Du lär dig om din personliga kompass som guidar dig att vara i linje med din unika manifesteringsprocess. Detta leder till att du låser upp din medvetenhet och blir en mästare i att skapa det du önskar.

 

Vad du får med vår Manifesting Mastery:

 • Djupgående insikt om din unika manifesteringsprocess.
 • Guidning för att använda din personliga kompass.
 • Praktiska verktyg för att låsa upp din kreativa kraft.
 • En unik steg-för-steg-manual för att implementera och manifestera önskade resultat enkelt och snabbt.

 

Ta kontroll över ditt liv:

 • Förstå din unika skapelseprocess.
 • Implementera din handlingsplan effektivt.
 • Manifestera dina drömmar och mål.

 

Är du redo att bli en mästare i att manifestera dina drömmar? Boka din Manifesting Mastery-läsning idag och ta första steget mot en kraftfull förändring!

 

Kontakta mig för bokning och mer information om hur processen går till praktiskt. Jag ser fram emot att hjälpa dig att förverkliga dina drömmar och leva ditt liv fullt ut.

 

 

 

 

Self Realignment: Akashic Soul Reading

Vad är Själslaväsningar för mig?

 

För mig är själsavläsningar ett fantastiskt redskap som jag använder för att guida andra till att finna sina egna inneboende resurser, vilka de är på själsnivå samt rensa blockeringar och hitta sin inre kompass. Det innebär att de kan ta sig från det tillstånd de är i nu till det tillstånd de vill vara i, för att kunna leva ett så berikande och lyckligt liv som möjligt.

Coaching, Rådgivning, Mentorskap, Utbildning

Kontakta mig